Maling af facade og facaderenovering

Maling af facade

Facaderenovering der genopfrisker bygninger


At beslutte sig for at kaste sig ud i facaderenovering eller maling af facade kan være svær, da det kan være en uoverskuelig opgave.

Hos BD Maler gør vi det nemt for dig. Vi tager din ide eller vision og omdanner den til virkelighed gennem en proces der er helt gnidningsfrit for dig, så din bygning bliver ny og lækker igen.

Facaden på en bygning er ansigtet udadtil, og det er derfor meget vigtig at vedligeholde den, så den er indbydende og har lang levetid. Den skal kunne modstå vind, regn, sne og sol, hvilket kræver den rette overfladebehandling, så man ikke risikerer fugt og svamp.
Med BD Malers maling af facade og facaderenovering får du kvalitets håndværk du kan stole på.
Der bruges kun maling af høj kvalitet og der bruges tid på ordentlig forberedelse, som er alfa og omega for en smuk og langtidsholdbar facade, der er din investering værd.
Utilstrækkelig eller ufuldkommen forberedelse, samt billig maling, er de væsentligste årsager til at facader ikke holder.
Derfor har vi udviklet en arbejdsmetode, som skal sikre grundig forberedelse. Denne metode vil sammen med vores nøje udvalgte kvalitetsmaling, sikre perfekt resultat og holdbarhed i rigtig mange år frem.
Vi udfører kvalitetssikring på alle vores projekter, som betyder at resultatet af vores facaderenoveringer og malerprojekter altid vil være i topklasse.

Vores uddannede og dygtige medarbejdere har stor erfaring med facadearbejde, og har udført mange former for facaderenoveringer. Vi har stort kendskab til og erfaring med alle slags materialer, og kan levere alle former for facaderenoveringer.

Vi udfører udvendigt malerarbejde på følgende områder

checkmark ikon Maling af facade

checkmark ikon Maling af døre og vinduer

checkmark ikon Maling af træværk

checkmark ikon Maling af træhuse

checkmark ikon Facaderenovering

Vi tilbyder også indvendigt malerarbejde. Læs mere her

Leverer stolt kvalitets malerarbejde til gode priser

BD Maler er baseret på et meget simpelt princip om, at give verdensklasse malerarbejde til rimelige priser alle kan være med på.

Vi har gennem tiden gennemført utallige indvendige og udvendige maleopgaver, og fået en del venner undervejs, som er tilfredse med vores arbejde.
Vores opgaver har været fra mindre projekter hos private til store totalrenoveringer hos erhvervskunder. Dette har været opgaver lige fra søde børneværelser til kæmpe bygninger der stiller store krav til detaljer og har pressede tidsplaner.
Vi sørger altid for at planlægge og koordinere vores arbejde, så vores projekter kommer sikkert i mål til den aftalte tid. Det sikrer dig enkelt og sikkert samarbejde til aftalt pris og deadline

Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud på netop din maleropgave, så kontakt os endelig gennem vores kontakt formular herunder

Læs mere omkring os her

Trustpilot anmeldelse logo

Garanti for tilfredsstillende arbejde

Vi giver garanti på vores arbejde, hvilket er grunden til at vi har så mange tilfredse og positive kundeanmeldelser

Facebook anmeldelse logo

Tilfredse kunder

Kundetilfredshed er kernen i vores forretning.
Derfor er vi stolte over hvad vores facebook anmeldelser
siger om vores arbejde

Google anmeldelse logo

Vores arbejde afspejler sig i anmeldelserne

Vi elsker tilfredse og glade kunder – det er hvad vi går på arbejde for hver dag. Derfor elsker vi at læse vores google anmeldelser

Få et tilbud i dag

kvalitets ikon    Facaderenovering i højeste kvalitet

boerste ikon    Erfarne og professionelle fagfolk

Rating ikon    100% kundetilfredshed

Virksomhedsoplysninger

BD Maler APS

Nyvej 1

2600 Glostrup

Email: Info@BDmaler.dk

Telefon : 91 65 16 75

Cvr: 37179973

FØLG BD MALER

Facebook logo   Facebook
Instagram logo   Instagram

Google plus logo   Google

Location

Location

Real Time Web Analytics